Politika privatnosti

Dragi čitatelji,

ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Ova stranica, kao i pojedini pluginovi na njoj kao što su Facebook comments, Google analytics mogu prikupljati informacije kao što su ime i prezime, IP adresa, lokacija, e-mail adresa i sl. Ova stranica, kao i spomenuti pluginovi, koriste “kolačiće” (cookies), koji pomažu prilikom ponovne posjete našoj stranici. Njihovu upotrebu možete, ali ne morate prihvatiti. Podaci koje dajete direktno stranici (ime i prezime te e-mail adresa) uzimaju se u svrhu pretplate na obavjesti i neće se prodavati niti davati na uvid trećim licima osim u slučaju zakonske obaveze.

Ukoliko iz nekog razloga želite da se vaši podaci promijene ili izbrišu, molim vas da kontaktirate info@mirnesalispahic.com.